Видимостта означава много, когато някой се опитва да изгради компания

...
Видимостта означава много, когато някой се опитва да изгради компания
Коментари Харесай

6 преки пътища към видимостта на бранда: Част 1

Видимостта значи доста, когато някой се пробва да построи компания от нищото – тя е инструментът, който обезпечава трафик, известност и известност. Без нея даже най-хубавият бизнес, предлагащ най-хубавата стойност, може да остане неусетен от масите, счита Джейсън ДеМерс, изпълнителен шеф на EmailAnalytics.

Главният проблем на видимостта е откриването на метод да бъде реализирана без вложение на обилни време и старания. Повечето маркетинг тактики или лишават месеци, или костват десетки хиляди, които постоянно са непостижими, изключително за дребния бизнес.

Има няколко „ директни пътища “ за видимостта на марката.

Препоръка

Можете да опитате да си спечелите такава от авторитетна персона или различен източник с огромна видимост. Например в случай че създавате характерен артикул, можете да го дадете на звезда или човек, който прави ревюта на нишови марки, с цел да го предлагат. Имайки поради огромните им аудитории, всяко споменаване ще ви сложи пред хиляди нови хора.

Конкурси в обществените медии

Пред маркетинга в обществените медии съвсем няма бариери, откакто всеки може да си сътвори акаунт и да разгласява в него гратис. Въпреки това, в случай че желаете да създадете забележителна публика, ще би трябвало да ангажирате публиката поредно в продължение на месеци или години. Нямате толкоз време, само че можете да генерирате почитатели относително бързо с конкурс. Предложете скъпа премия, с цел да насърчите хората да разгласяват наличие с съответен хаштаг да вземем за пример.

PPC реклама

Не предлагам pay-per-click рекламите като дълготрайна тактика, защото имат плоска крива на възвръщаемост на вложенията. Въпреки това, в случай че се употребяват за генериране на нов трафик към даден уебсайт в ранните му стадии, могат да са много рентабилни. Ще плащате единствено за трафика, който получавате, и в случай че таргетирате вярно аудиторията си и оптимизирате целевите страници, всеки нов клиент ще значи някаква стойност за марката.

По материал на Medium.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР