Видимо напълнелият Рамзан Кадиров вероятно се страхува, че губи благосклонността

...
Видимо напълнелият Рамзан Кадиров вероятно се страхува, че губи благосклонността
Коментари Харесай

Експерти: Кадиров се страхува, че губи доверието на Путин ВИДЕО

Видимо напълнелият Рамзан Кадиров евентуално се опасява, че губи благосклонността на съветския президент Владимир Путин. Това оповестиха специалистите от " Института за проучване на войната " в днешната си за спора в Украйна.

Организацията показва срещата на чеченския деспот с съветския държавен глава на 13 март, на която бяха разисквани социално-икономическите достижения на Чечения през последната година.

Кадиров се възползва от случая, с цел да похвали триумфите на чеченските бойци в Украйна и акцентира, че те вярно следват заповедите на Путин и " се стремят да работят до горчивия край ". В отговор Путин призна ролята на чеченските бойци и благодари на Кадиров.

Анализаторите от ISW означават, че Кадиров е бил нервозен по време на срещата, което евентуално демонстрира, че чувства значителен напън и се опитва да показа Чечения, себе си и войските си в позитивна светлина.

В момента чеченските сили играят минимална роля на фронтовата линия в Украйна. Те основно организират настъпателни интервенции в региона на Белогоровка в Луганска област, както и извършват охранителни задания в тиловите региони на окупираната територия на Украйна, се споделя в отчета.

Експертите на ISW заключват, че Кадиров може да се опасява, че губи благоволението на Путин, тъй като няма съответни достижения, с които да се похвали във връзка с войната в Украйна. Предполагаемо той се е надявал да усъвършенства и укрепи репутацията си по време на тази среща.

Путин от своя страна може би желае Кадиров да усили ролята на чеченските бойци на фронта, настояват анализаторите. Това е обяснимо, откакто частната военна компания " Вагнер " и стандартните съветски военни сили търпят съществени загуби в персоналния състав при продължаващите боеве в Украйна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР