Видеозаписи, които съдържат сексуални сцени с участието на съпредседателя на

...
Видеозаписи, които съдържат сексуални сцени с участието на съпредседателя на
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: ГЕРБ държат Асен Василев със секс видео

Видеозаписи, които съдържат полови подиуми с присъединяване на съпредседателя на ПП-ДБ Асен Василев, се популяризират в политическата централа на ГЕРБ, съгласно информация, получена от очевидци на обстановката.

Едно от видеата датира от преди 2020-та година, до момента в който другото е ново – единствено от преди няколко месеца. На фрагментите се вижда по какъв начин Василев взе участие в интимни връзки с мъж, който обаче не е някогашният шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов или някогашният културен министър Атанас Атанасов.

По информация на осведомения със случая, ГЕРБ употребява тези компрометиращи материали с цел да държат под  контрол Асен Василев, и затова го предложиха за позицията на финансов министър - за цялостен надзор, а и оскърбление.

Допълнително, появи се слух, че в ГЕРБ имат и видеозаписи на Кирил Петков и Лена Бориславова от резиденция " Лозенец ", снимани по време на коронавирус пандемията, когато двамата се бяха усамотили там. Слуховете приказват, че сниманото на парапета има продължение и то е много пикантно.

Тази информация идва на фона на обтегнатата политическа конюнктура и в интервал на връчен втори мандат за сформиране на държавно управление. Политолози считат, че компроматите ще продължат да излизат, само че те не се „ хвърлят “ безредно в медиите, а се дебне точният миг, в който ще са най-полезни.

Инфо: pik.bg

 

Тагове: компромат секс секс запис секс компромат Асен Василев Лозенец Кирил Петков Лена Бориславова Атанас Атанасов Румен Спецов НАП ГЕРБ ПП-ДБ new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР