Видеозапис, заснет момента, в който пиян шофьор се блъсна в

...
Видеозапис, заснет момента, в който пиян шофьор се блъсна в
Коментари Харесай

Отвратителен момент пиян шофьор предизвика ужасяваща катастрофа на A14, която преобърна колата на жертвата

Видеозапис, сниман момента, в който пийнал водач се блъсна в задната част на друга кола на двупътно платно, като я прекатурна и я изпрати да се плъзне по пътя бърза лента на покрива.

Нилън Чаухан, на 27, е бил зад кормилото на Volkswagen Polo, когато се блъсна в задната част на Mitsubishi L200, обръщайки другото транспортно средство на A14 при Bar Hill в Кеймбриджшър. Шофьорът му оцеля при конфликта и съумя да се отдалечи.

Статична камера демонстрира транспортното средство на Чаухан, което се движи с висока скорост и се удря в задната част на колата начело, с ярка светлинна светлина против централната резервация скоро по-късно те се сблъскват. Катастрофата е снимана и от видеорегистратор в кабината на водач на тежкотоварен автомобил, който изруга и възкликна " Исус Христос! О, Боже мой! ".

На записа от видеорегистратора се чува мощен тропот и Мицубишито се вижда да се търкаля и по-късно да се пързаля по автомагистралата на покрива си, с изливащ се пушек от него и поток от блестящо оранже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР