Видеозапис от уникален танков дуел в Донбас бяха разпространени от

...
Видеозапис от уникален танков дуел в Донбас бяха разпространени от
Коментари Харесай

Руски военни показаха видеокадри от танков дуел в Донбас

Видеозапис от неповторим танков двубой в Донбас бяха публикувани от съветската осведомителна организация РИА Новости. В него вземат участие три съветски верижни бойни машини и две украински. Записът е възложен от съветски военнослужещи.

" Единият от трите танка на съветските въоръжени сили се движи от асфалтов път към черен подобен, а по-късно към горски пояс. Другите две машини се движат по асфалтовия път и отклоняват вниманието на двата украински танка, които се намират в различен горски пояс ", разяснява видеото един от военните.

Той добавя, че с помощта на тази маневра, когато украинските военни откриват огън по двата съветски танка, които са в директна видимост, третият, който се доближава незабелязано по фланга, стартира да стреля по украинската машина. В резултат на това вражеският танк е поразен.

" Танковият двубой е доста сложен, рисков и почтено казано е доста заплашителен, защото се организира на разстояние по-малко от 500 метра. Руският танков екипаж успява да удари украинския, тъй като е избрал вярната тактичност ", добавя събеседникът на РИА Новости.

Същевременно от Министерството на защитата оповестиха, че съветските войски ще продължат да съблюдават прекратяването на огъня до среднощ макар обстрела на Въоръжените сили на Украйна по обитаеми пунктове и позиции на Руската федерация.

" Въпреки артилерийския обстрел на въоръжените сили на Украйна по обитаеми места и съветски позиции, осъществяването на оповестеното преустановяване на огъня ще бъде продължено от съветската група войски (сили) до 24:00 часа през днешния ден ", сподели представителят на МО генерал-лейтенант Игор Конашенков, представен от ТАСС.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР