Видеото към Луцифер и Буда се оказа не първата скандална

...
Видеото към Луцифер и Буда се оказа не първата скандална
Коментари Харесай

Сузанита се снима без дрехи от 13-годишна! Скандални снимки

Видеото към " Луцифер и Буда " се оказа не първата скандална провокация от Сузи Мурад, научи HotArena.

14-годишната щерка на Орхан Мурад стана същинска сензация за броени дни. Причината, несъмнено, е нейната голота и скандално държание. То очевидно не е било единствено за клипа на песента й, защото изникнаха много любопитни фрагменти в интернет пространството. 

Още преди година, когато е единствено на 13, Сузанита застава пред камерата по изрязано розово долни дрехи, в което наподобява на развратна кукла Барби. Отново гърдите и задните й елементи са обилно на показ и тъкмо върху тях е акцент. Освен телесните си оръжия, девойката държи и две пушки в двете си ръце. А " действието " се развива върху голяма спалня, на която тя се въргаля.

Предишното провокативно видео на Сузи Мурад е към парчето й " Короната е моя ". Незнайно за какво, обаче, тази ария и видеото към него са минали някак сред капките и не съумяха да я изстрелят до славата, на която се радва през днешния ден. Но в този момент, когато Сузанита е същински шлагер, и това видео натрупа голям брой гледания.

Тийнейджърката обича да предизвика освен във видеоклиповете си, само че и посредством куп скандални снимки, които сама популяризира. Разбира се, това си е подобаваща безвъзмездна реклама. Орхан Мурад пък се чуди към този момент по какъв начин да я пази и не стопира да изяснява, че дребната е положително и непретенциозно момиче, пък разюданото й държание е единствено поза, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР