Видеотеката предлага достъп до холивудски заглавия на Sony Pictures, Universal

...
Видеотеката предлага достъп до холивудски заглавия на Sony Pictures, Universal
Коментари Харесай

A1 стартира видеотека с хитови филми

Видеотеката предлага достъп до холивудски заглавия на Sony Pictures, Universal Studios и Paramount Pictures
A1 Xplore TV , новата интерактивна телевизия на А1 , дава достъп до Видеотека, която включва редица основни заглавия от огромния екран. Клиентите на услугата ще имат опция да гледат най-актуалните филми от каталога на Sony Pictures, Universal Studios и Paramount Pictures до няколко месеца след кино премиерата им.
Създаването на video-on-demand (VoD) услугата е част от тактиката на компанията да обезпечи налично премиум наличие на своите клиенти. A1 Видеотека ще предложи на почитателите на седмото изкуство топзаглавия на налична цена, без да се разделят с уюта на своя дом.
Зрителите ще открият в A1 Видеотека някои от последните международни кинозаглавия. Сред тях личат имената на продукции от 2019 година, като това на 23-ият филм в киновселената на Марвел – Спайдър-Мен: Далече от вкъщи, кулминационната точка на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история – Как да си дресираш змей: Тайнственият свят и четвъртата част на една от най-култовите фентъзи-екшън-комедии – Мъже в черно: Глобална опасност.
Селекцията от хитови заглавия в А1 Видеотека е измежду главните преимущества на новата интерактивна телевизия A1 Xplore TV, която започва при започване на октомври 2019 година Освен VoD функционалността, услугата предлага редица преимущества като телевизионно наличие в 4К Ultra HD резолюция, улеснено и интуитивно ТВ меню, персонализирани рекомендации чрез изкуствен интелект, както и интерактивни функционалности като прекъсване на пауза, връщане и гледане на минали излъчвания до 7 дни обратно. В взаимозависимост от своя проект, клиентите на A1 Xplore TV могат да получат достъп до над 210 канала, 63 от които в HD качество.
A1 Xplore TV може да се гледа на смарт телефон или таблет посредством напълно обновеното приложение за онлайн телевизия – A1 Xplore TV GO. Друга иновация на новата интерактивна телевизия е фактът, че тя се синхронизира сред обособените устройства. По този метод, в случай че потребителят гледа утринен блок на своя тв приемник преди работа, когато включи A1 Xplore TV GO на своя смарт телефон в метрото, ще може да продължи гледането на предаването, от момента, в който е изгасил тв приемника вкъщи.
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР