Видеообажданията в Google Meet са подобрени с функции, налични в

...
Видеообажданията в Google Meet са подобрени с функции, налични в
Коментари Харесай

Google Workspace става достъпен за всички потребители


Видеообажданията в Гугъл Meet са усъвършенствани с функционалности, налични в Slack и Microsoft Teams
(снимка: Google)

Гугъл отвори достъпа до услугите на пакета Workspace за всички консуматори. Досега уеб-базираните услуги можеха да употребяват единствено от корпоративни консуматори.

Вече не е нужен корпоративен акаунт за работа в Гугъл Workspace, заяви. Допълнителните функционалности на Docs, Meet, Drive и други услуги на Workspace се оферират изцяло гратис.

Според формалната информация от Гугъл, сега Workspace се употребява от над 3 милиарда души по целия свят. По-рано пакетът беше прочут като G Suite.

Сега потребителите ще открият в Workspace усъвършенствана пощенска услуга Gmail с Гугъл Chat. Безплатната версия на Workspace включва интелигентни оферти в Gmail и Docs, както и опция за споменаване на други консуматори в текста на имейлите и прибавянето им към задания.
още по тематиката
Също по този начин потребителите могат по едно и също време да редактират избран документ в чата, който е наличен и за другите участници (интеграция на Docs, Slides и Sheets).

В допълнение към консолидираното на Chat в Gmail, Гугъл е обновил Chat Rooms, които се появиха в Gmail през юли 2020 година, с цел да се трансфорат в новата услуга Spaces.

Подобрени са и видеообажданията в Гугъл Meet с функционалности, налични по-рано в Slack и Microsoft Teams. Услугата към този момент има по този начин наречения режим Companion, разгласен през май 2021 година на конференцията Гугъл I/O.

По-голяма част от главните функционалности на са безвъзмездни. В същото Гугъл вкарва нов тарифен проект за услуги, който се назовава Individual и е ориентиран към самостоятелни бизнесмени. Според The ​​Verge, цената на проекта е 10 $ на месец.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР