Видеолукс Холдинг, собственик на веригите магазини Praktiker и Technopolis, иска

...
Видеолукс Холдинг, собственик на веригите магазини Praktiker и Technopolis, иска
Коментари Харесай

Собственикът на Praktiker и Technopolis купува хотел в София

" Видеолукс Холдинг ", притежател на веригите магазини Praktiker и Technopolis, желае да придобие хотела Holiday Inn София. Компанията е подала искане до Комисия за защита на конкуренцията (КЗК) за позволение за договорката. Тя ще бъде осъществена посредством новосъздаденото сдружение " Холидей Парк ".

Собственик на Holiday Inn в столичния квартал " Младост " е сдружението " Меридиан Хотелс България ", а краен притежател е Meridian Leisure Hotels.

Holiday Inn в София отвори през декември 2006 година и има 130 стаи, заведения за хранене, фитнес и спа център, конферентни зали и други. От доклада излиза наяве, че през 2019 година хотелът е приел 31 423 посетители и 389 мероприятия, от които осъществя доходи от 6,54 млн. лева и чиста облага от 1,33 млн. лева

Към края на 2019 година сдружението регистрира балансова стойност на дълготрайните материални активи в размер на 5,64 млн. лева и общи отговорности от 7,8 млн. лева

" Видеолукс " с крайни собтвеници бизнесмените Тодор Белчев и Божидар Колев регистрира доходи от продажби на групата от 791 млн. лева и 47 млн. лева облага.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР