Видеоклип в социалните мрежи, на който се вижда как петима

...
Видеоклип в социалните мрежи, на който се вижда как петима
Коментари Харесай

Кой изхвърли строителни отпадъци до столичния бул. „България“?

Видеоклип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин петима души изхвърлят боклуци, скандализира интернет потребителите.
Снимка: btvnovinite.bg
Нарушителите не се тормозят от това, че изхвърлят на едно от най-оживените места в София, само че и полицейски патрул също минава около тях и не реагира.

Часът е 4 следобяд. Петима души изхвърлят стотици килограми строителни боклуци единствено на метри от кръстовището на бул. " България " и " Околовръстното ". Георги Шутов ги снима от работното си място.

Снимка: btvnovinite.bg „ Чух чупене на плочки и се зачудих от кое място идва. Помислих, че е от градежа откъм гърба, големия. Погледнах натам - безусловно нищо. Погледнах и насам и видях хората, които хвърлят гранитогрес и чупят. И се зачудих какво е “, споделя Георги.

По думите му нарушителите изобщо не са се тормозили: „ Явно са си свършили работния ден. Дойдоха. Разтовариха боклуците, които е трябвало да извозят и да платят някъде, където да ги изхвърлят. Разтовариха ги. Потупаха ръчичките и се качиха. За пет минути. Цялата интервенция. Просто ме учуди каква невероятна безочливост имат “.
Снимка: btvnovinite.bg
Освен че нарушителите не се тормозят - не ги и тормозят. На клипа ясно се вижда полицейски патрул, който минава и даже не понижава.

„ Тука не се минава със висока скорост - 100% са ги видели, само че очевидно са имали по-важна работа. Просто им е бил по-удобно да не ги видят. За да не се занимават с хората. Да се карат с тях и тем сходни. Те избират да застанат от другата страна с палката и единствено да стопират. “, споделя Георги.
Снимка: btvnovinite.bg
Така единствено за дни строителните боклуци станаха част от градския пейзаж в един от най-скъпите квартали на столицата.

Георги подава сигнал до Столичния инспекторат и с помощта на видеото му е „ Общинска полиция “ е открила по регистрационния ваучър притежателя на автомобила, от който са изхвърлени отпадъците, заяви инж. Николай Кючуков, шеф на отдел " Контрол на замърсяването от строителството " в Столичен инспекторат.
Снимка: btvnovinite.bg
Предстои на притежателят на колата да бъде формиран акт, глобата е сред 100 и 1000 лв., а също по този начин ще му бъде връчено и наставление за разчистване на терена, сподели Кючуков.

Вижте повече във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР