Видеоклип, публикуван в социалните мрежи, на който се вижда как

...
Видеоклип, публикуван в социалните мрежи, на който се вижда как
Коментари Харесай

Пак зверски бой между ученички, заснели ритници, шамари и заплахи

Видеоклип, оповестен в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин няколко тийнейджърки бият и заплашват своя връстничка, провокира вълна от неодобрение. Кадрите с принуждение са снимани преди седмица в двор в Раднево, заяви Българска национална телевизия. 

Случката се разиграва след образователните занятия в учебното заведение в Раднево. Четири девойки атакуват своя съученичка с обиди, закани, ритници и плесници. Видно от фрагментите тийнейджърките се забавляват до момента в който бият момичето, което даже не се пробва да се отбранява.

От видеото се чува и каква е повода за побоя: желанието на потърпевшата да опише, че нападателките ѝ пушат трева.

Иван Радев: " Причината е, че те употребяват някакви субстанции. Това разбрах и че тя желала да заяви на учителката си, на класната си, и те са я заплашвали да не оповестява ".

Оказва се, че деветокласничката е била редовно унизена от съученичките си. Родителите ѝ разбрали едвам в този момент, откакто видели клипа.

Валерия Иванова - майка на потърпевшото момиче: " Постоянно са я тормозили и най-после са я набили. Не желае да върви на учебно заведение. Уплашена е, смутена е, не знам какво ще върша ".

Агенцията за протекция на детето към този момент е почнала инспекция по случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР