Видеоклип, показващ момента, в който дрон се взривява над Кремъл

...
Видеоклип, показващ момента, в който дрон се взривява над Кремъл
Коментари Харесай

Вижте предполагаемия опит за убийство на Путин: Моментът, в който дрон се взривява над Кремъл

Видеоклип, показващ момента, в който дрон се взривява над Кремъл при хипотетичната офанзива на Украйна против съветския президент, беше споделен в сряда от голям брой онлайн новинарски издания, написа Ройтерс, цитира бТВ.

 

На видеото се вижда по какъв начин летящ обект се доближава към купола на постройката и се взривява тъкмо преди да го доближи.

 

Русия упрекна Украйна, че е атакувала Кремъл с безпилотни самолети през нощта в несполучлив опит да убие президента Владимир Путин.

Високопоставен представител на украинския президент съобщи, че Киев няма нищо общо с хипотетичния случай - най-драматичното обвиняване, което Русия насочва към Украйна, откогато изпрати войски в съседката си преди повече от 14 месеца.


 

Кремъл съобщи, че при хипотетичното нахлуване против резиденцията на Путин са били употребявани два безпилотни самолета, само че те са били обезвредени от електронната отбрана. От там оповестяват, че по това време Путин не е бил в Кремъл и в сряда е работил в резиденцията си край Москва.

 

Той също по този начин съобщи, че Русия си резервира правото на ответни дейности - коментар, който подсказва, че Москва може да употребява хипотетичния случай, с цел да оправдае по-нататъшна ескалация на " специфичната военна интервенция " в Украйна.

 

" Разглеждаме тези дейности като плануван терористичен акт и нападение против живота на президента, осъществено в навечерието на парада за Деня на успеха, 9 май, на който е планувано и наличието на задгранични посетители. Руската страна си резервира правото да предприеме ответни ограничения, където и когато сметне за належащо ", се показва в изказване на Кремъл.

 

От там настояват още, че фрагменти от безпилотните летателни апарати са разпръснати, само че няма жертви или материални вреди.

 

Ройтерс съумя да удостовери, че мястото е Червеният площад в Москва по постройките, които се виждат във видеото и които съответстват със сателитните изображения.

 

Ройтерс съумя да удостовери и датата на фрагментите, споделени в обществените медии, които демонстрират последствията от същото място. Часът при започване на 3 май беше доказан и от ситуацията на Луната в небето. Табелите до краткотрайните места за сядане популяризират и идния церемониал по случай Деня на успеха.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР