Видеоклип, на който президентът на САЩ Доналд Тръмп игнорира екоактивистката

...
Видеоклип, на който президентът на САЩ Доналд Тръмп игнорира екоактивистката
Коментари Харесай

Заснеха Тръмп да подминава Грета Тунберг, той очаква нобелова награда

Видеоклип, на който президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп пренебрегва екоактивистката Грета Тунберг в коридорите на централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк, набира все по-голяма известност в интернет, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

На късия запис, който стана шлагер във виртуалното пространство, Тръмп не обръща никакво внимание на 16-годишната шведска тийнейджърка, която стои зад него.

Клипът, който наподобява е бил изработен от организация Ройтерс, бе показан от редица малките екрани и се популяризира в обществените мрежи, на фона на срещата на върха на Организация на обединените нации за климата през днешния ден.

По-рано Грета Тунберг произнесе прочувствена тирада на форума, като упрекна международните водачи, че бездействат против климатичните промени и провалят бъдещето на младежите. Тръмп, който не бе планувано да взе участие в срещата, изненадващо се появи за няколко минути, преди да бъде хазаин на друго събитие в коридорите на годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, отдадено на религиозната независимост. Появата му обаче още веднъж провокира ужас с следващия гаф.

В същото време немският канцлер Ангела Меркел се срещна в коридорите с Тунберг.

Президентът на Съединени американски щати, който изтегли страната си от Парижкото съглашение за ограничение на повишението на междинната температура на Земята, постоянно показва песимизъм във връзка с научните доводи за климатичните промени. Той даже един път назова световното стопляне " китайска машинация ".

Междувременно в този момент Тръмп съобщи, че заслужава Нобелова премия " за доста неща ", предадоха ДПА и Асошиейтед прес.

" Мисля, че ще взема Нобелова премия за доста неща, в случай че я даваха заслужено, само че не я дават по този начин ", съобщи Тръмп, който изрази предпочитание да посредничи сред Индия и Пакистан.

Президентът сподели още, че неговият предходник Барак Обама е бил почетен с Нобелова премия на толкоз ранен стадий от своето президентство, че " нямал визия за какво я е получил ".

" Това беше единственото нещо, за което бях склонен с него ", сподели Тръмп по време на срещи на годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

Вижте цялостното видео по какъв начин пренебрегва Грета Тунберг:

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР