Видеокамери трябва да има навсякъде като мярка срещу растящата агресия.

...
Видеокамери трябва да има навсякъде като мярка срещу растящата агресия.
Коментари Харесай

Депутат от БСП стана жертва на пътно насилие

Видеокамери би трябвало да има на всички места като мярка против растящата експанзия. Това предложи в ефира на Нова тв депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков, станал жертва на следващ случай на пътя - на автомагистрала ”Хемус ” го заплашили с револвер.
" Пътувах в лявата лента, лидерът зад мен се приближи, почна да премигва. Първо помислих, че е автомобил със специфичен режим на придвижване. Подадох сигнал на 112, досъдебното произвеждане би трябвало да обясни за какво тези хора имат бойно оръжие. Цялата обстановка е неуместна. Не мога да разясня тяхната версия, че револверът е бил на таблото, те са тръгнали да го прибират, той е паднал, аз съм го видял и съм се уплашил ", съобщи Божанков. Според него властта и институциите не си правят добре работата, с цел да защитят жителите.

" Разбирам, че са застрашени от наказателна отговорност, само че е човешко в тази ситуация да се извинят – бих приел такова опрощение. Това не е единственият сходен случай по пътищата ни в последно време. Нашето общество доближава една граница на непоносимост сред хората, от която няма връщане. Разпадът на институциите води до това възприятие на неустановеност, при което хората вземат правораздаването в личните си ръце. Тази експанзия не може да бъде обяснена с мудно прибиране в дясната лента, защото карах със 140 км ", сподели още Явор Божанков. Той предложи да се реализира непрекъснат видеоконтрол на придвижването по пътищата, с цел да може да се подсигурява сигурността на лоялните жители.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР