Видеоигрите стават все по-интересни с повишаването на ранга. Повишаването на

...
Видеоигрите стават все по-интересни с повишаването на ранга. Повишаването на
Коментари Харесай

Как да се класирате бързо в Rocket League 2022?

Видеоигрите стават все по-интересни с повишението на ранга. Повишаването на ранга в Rocket Legend 2022 въобще не е смешка. Понякога приемането на стремежи сан ви лишава дни, седмици, месеци или даже години. За да повишите ранга, ще би трябвало да трупате точки опит. Но постоянството е едно от най-великите неща за нанагорнище на ранга.

Освен това рангът ви ще пораства по-бързо, в случай че печелите най-вече мачове и сте по-постоянни. Повишаването на ранга ви зависи от самостоятелните умения, желанието за триумф, екипната съгласуваност и приятелското отношение.

Така че, в случай че желаете да издигнете в ранга си в Rocket League. Трябва да следвате следните препоръки и трикове:

1. Практиката прави нещата съвършени

Практиката е ключът към триумфа. Тя е главната съставна част за повишение на ранга в Rocket League. Дриблирането, подаването, отбраната и отбелязването на гол са главните неща в играта. Ето за какво Psyonix (разработчикът на играта) сътвори режимите Practice (Практика), Free-to-Play (Свободна игра) и Casual (Случайна игра), с цел да сътвори среда, която не включва доста опасности. Играйте повече мачове, с цел да печелите точки за опит.

2. Не съответстват изцяло

Докато играете, получавате точки опит, а в края на мача - бонус. Не е необичайност съотборниците ви да ви изоставен в Rocket League. Повечето играчи не знаят, че Rocket League възнаграждава тези, които устоят до края на мача, и им дава точки опит (необходими за висок ранг). Така че, избягвайте напускането на играта.

 istock istock
3. Седмични провокации

Предизвикателствата са значим източник за струпване на значими точки опит за повишение на ранга. Седмичните провокации дават от 10 000 до 15 000 точки опит след завършването им. Състезавайте се в сезонните провокации и печелете доста точки опит.

4. Съгласувайте с приятелите си

Rocket League е отборна игра. Всеки тим се състои от трима играчи. За да вкарвате голове и да печелите мачове, е значимо да имате вярна съгласуваност в тима. Играчите могат да употребяват функционалностите за чат и глас, с цел да поддържат връзка с други играчи за равнината на играта.

5. Бъдете добър отборен състезател

Не е значимо да вкарате всички голове. Ако не сте положителни в отбелязването на голове, не се тормозете за това; можете да останете в отбрана, да помагате на съотборника си и да подавате топката по всевъзможен метод. В края на всеки мач ще печелите точки опит според от няколко фактора. Да бъдете добър член на тима е най-хубавият метод да спечелите спомагателни точки. Това значи, че отношението ви също има значение в Rocket League.

6. Случайни мачове

В Rocket League ще получавате точки за опит и в инцидентни мачове. Въпреки че е всекидневно играчите да пропущат мачове без сан. Затова Psyonix (разработчикът на играта) възнаграждава участниците в инцидентни мачове.

7. Седмичен
бонус

Седмичният
бонус за облага ви дава спомагателни 2500 точки опит за облага. Играчите могат да получат единствено 21 награди на седмица.

Заключение

Ето за какво трупането на точки опит е значимо за класирането в Rocket League 2022. Можете да повишите равнището си с голям брой режими и седмични надпревари. Така че всички горепосочени препоръки и трикове ще ви оказват помощ да повишите ранга си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР