Видео, заснето с мобилен телефон, на което нещо не става

...
Видео, заснето с мобилен телефон, на което нещо не става
Коментари Харесай

Откачил собственик на автомобил скочи на паяк, вдигнал му колата, и започна да играе GTA

Видео, снимано с мобилен телефон, на което нещо не става както би трябвало е новият шлагер в мрежата. То е гледано към този момент над 2 милиона пъти, въпреки и да е оповестено едвам в понеделник. Авторът на видеото е карал по бул. в Санта Фе в град Комптън, когато пред очите му се разиграла откачена сцена. Пред тях вървял паяк с автомобил, който бил вдигнат за неплатена такса за паркиране. Но забавното занапред стартира.

В този миг от постройката излязъл притежателят на автомобила и почнал да крещи на индивида с паяка. Вторият се опитал да се скрие от разярения притежател, само че мъжът скочил върху камиона и се опитал да освободи своята кола.

Шофьорът на паяка в това време изобщо не спирал. По думите на очевидци, притежателят на автомобила е имал кози крайник, с който е съумял да разбие прозорците на камиона, който минал през три пресечки, влачейки закачения автомобил зад себе си.

" Беше същинска полуда. Слава Богу, няма потърпевши. Колата се лашкаше на ляво и на дясно, а хората скачаха настрана, с цел да се пазят, криеха се зад паркирани коли и контейнери за отпадък ", споделя създателят Джеймс Харис.

Видеото завършва с това, по какъв начин служител на реда съумява да спре паяка и стартира да открива събитията към случая. Шофьорът на вдигнатата кола е упрекнат във вандализъм и редица други нарушавания.

В последна сметка се оказало, че индивидът с паяка е от по този начин наричаните " рипо хора ", които прибират благосъстоятелност, отдадена на погашение, само че с неизплатени от купувача вноски. Той просто се е опитал да прибере колата, за която притежателят ѝ не бил плащал.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР