Видео, в което се прогнозира броя на жертвите от ядрена

...
Видео, в което се прогнозира броя на жертвите от ядрена
Коментари Харесай

Кой ще умре: Появи се мрачно ВИДЕО за жертвите по цял свят при ядрена война!

Видео, в което се предвижда броя на жертвите от нуклеарна война се появи в мрежата по отношение на ескалацията на напрежението сред Съединени американски щати и КНДР. То е основано от експерта по визуализация на данните Нейл Хелоран, оповестява Лента.ру.

Видеото показва изменението на числеността на популацията, годишния му приръст и годишното понижаване. Показано е също по този начин и годишното число на смъртните случаи през 20-и век.

На базата на статистиката, международните войни са предизвиквали прочут взрив на смъртните случаи, само че те са незначителни спрямо следствията от нуклеарните бомбардировки.

Авторът на видеото съпоставя броя на жертвите от атомните бомбардировки на Хирошима и Нагазаки с хипотетичното число на жертвите при възможна нуклеарна война в Съединени американски щати, Европа, Русия и други страни.

Само през първите три седмици след размяната на нуклеарни удари ще умрат 500 милиона души, вещае мрачното видео. Броят на другите жертви е невероятно да бъде избран поради непредсказуемото въздействие върху човечеството на нуклеарната зима, която ще настъпи след нанасянето на голям брой нуклеарни удари в хипотетична война с потребление на оръжия за всеобщо поразяване.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР