Видео с туристи, които похапват сладко-сладко като първи селяндури кренвирши

...
Видео с туристи, които похапват сладко-сладко като първи селяндури кренвирши
Коментари Харесай

Бай Ганьо на плаж в Слънчев бряг! Попиляха тези туристи за селяндурското им изпълнение

 Видео с туристи, които похапват сладко-сладко като първи селяндури кренвирши с домати на плажа в Слънчев бряг, събира десетки мнения, видя Burgas24.bg . На фамилията никак не му пука, че постъпката им притегля погледите на туристите като магнит. На масичката до шезлонга се виждат още огромен кухненски нож, с който са нарязани евентуално набраните от градината доматки, апетитна луканка (само подозираме, че е от изквичалото за последно по Коледа прасе) и кутийка с маслинки. За " завивка " – въпреки всичко би трябвало да се съблюдава хигиена, е разпъната опаковката от съвсем изядения самун.

Ето и част от мненията:

-         Не е до кренвирша, до домата и маслините! Да вървиш с кухненски нож на плаж е те т`ва е към този момент е цирк. Утре някой и газов котлон и тиган ще помъкне. не може да ядеш просешки пред другите…. Не е културно,липса на образование и манталитет…

-         Подобна бай Ганьовщина може единствено по тези земи да се види…. Селяндурите налазват с “ротен доматен " …. Къде ти просвета!? Прибери се,хапни нещо от дисагите и тогава се върни на плажа! Ама как… не може… би трябвало се избият парите на “чадъря " и “шейзлонга "

-         Снима ли ги по какъв начин нагъват като не видели селяндури… На плажа има деца,може ли такова нещо!? Мразя да виждам по какъв начин някой се лигави с храна на плажа! Обидно е и извънредно неприятно! Същото като носиш кучето си на плажа… И на това съм ставал свидетел… Има етикет на държание и е редно да бъде следван! Ани дано се засрамят…ако могат тези от видеото! Бива ли по този начин!?

-         Досущ като в Гърция. Вече съм по спокоен!

Задължително изгледайте видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР