Видео с продължителност 23 минути показва кадри, заснети от камери

...
Видео с продължителност 23 минути показва кадри, заснети от камери
Коментари Харесай

Непоказвани кадри разкриват подробности от случая Полфрийман

Видео с дълготрайност 23 минути демонстрира фрагменти, снимани от камери наоколо до мястото на убийството на студента Андрей Монов в нощта на 28 декември 2007 година в София. То е озаглавено " ИСТИНАТА за Джок Полфрийман. "
На част от фрагментите са указани лицата Монов и Полфрийман. Авторът на видеото е неизвестен. В материала са показани и страници от делото за убийството на Андрей Монов. На тях се вижда, че наличието на алкохол в кръвта на убития е 2,9 промила, а на Полфрийман - 0,15 промила.
Началните фрагменти на видеото демонстрират групата, в която е и Андрей Монов. Той се разграничава елементарно от останалите по белия кант на якето си. Заснета е и появяването на Джок Полфрийман, който се втурва да отбрани индивида, който групата, в която е Андрей Монов, атакува.
Текст към видеото разяснява, че в началото самият Джок Полфрийман е атакуван от групата и е повален на земята. Участниците в групата заобикалят Полфрийман и взимат камъни. Никой от тях не бяга, както по-късно е посочено в показанията им. След това австралиецът се пробва да избяга, само че групата се втурва след него. До този миг никой от тях не е засегнат от Полфрийман. 
Във видеото са вградени въпроси. Един от тях е: " Кой има интерес от основаната социална нервност, в която обликът на Джок Полфрийман е медийно моделиран и не подхожда на истината? " В материала се пита и дали е законно политици да се намесват директно и да упражняват напън върху представители на правосъдната власт. Твърди се и че бащата на убития Андрей - Христо Монов е допускан да упражнява душевен тормоз върху Джок Полфрийман и го е заплашвал, че има власт да го държи в пандиза, до момента в който изиска. 
Най-важният въпрос от видеото остава
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР