Видео с паническия бяг на германец на летището във Варна

...
Видео с паническия бяг на германец на летището във Варна
Коментари Харесай

Германец изчезна на летище Варна

Видео с паническия бяг на немец на летището във Варна го направи най-известния липсващ човек в ютюб, написа английският в. “Дейли мирър”. 30-секундният запис от охранителна камера е изработен през юли 2014 година

Това е последният път, когато Ларс Митанк е забелязан. Изчезването на германеца подхранва четвърта година всевъзможни тайни теории, отбелязва в. „ 24 часа “.

В края на юни 2014 година 28-годишният тогава Ларс идва за едноседмична отмора в “Златни пясъци”, от която би трябвало да се прибере на 7 юли. До един миг Ларс наподобява като елементарен млад мъж, облечен в жълта тениска, който пресича летището във Варна с багажа си. В идната секунда германецът хуква в вманиачен спринт през терминала, прескача ограда и се изгубва в близката гора. В него остават единствено задграничният му паспорт и портфейлът с 300 евро.

Ларс беше издирван даже в Бразилия, откакто се появи фотография на млад мъж в безпомощно положение в локална болница, наподобяващ поразително на него. Родителите му оповестиха премия от 40 000 евро за всеки, който може да даде информация.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР