Видео, показващо агресия срещу лекар след поставена ваксина, се появи

...
Видео, показващо агресия срещу лекар след поставена ваксина, се появи
Коментари Харесай

Кървава свада! Венци Чигагото нападна лекар заради ваксина и последвала смърт ВИДЕО

Видео, показващо експанзия против доктор след сложена ваксина, се появи в обществените мрежи. На него се вижда по какъв начин Венцислав Ангелов - Чикагото атакува общопрактикуващ доктор в кабинета му. Популярният Чикагото от дълго време е прочут с буйния си манталитет у опитите д апробие в политиката. Той даже е водач на дребна политическа групировка. Бил е й съден и наказан за трафик на дрога за 1,4 милиона евро. Чигагото се опитва и з апрезидент, само че не бе позволен от ЦИк заради нередовн и документи. Венцислав Ангелов и брачната половинка на умрял имунизиран човек от Ново село влизат в кабинета на доктор Ивайло Иванов, обвинявайки го, че е задължил умрелия мъж да се имунизира.

" Защото моят брачен партньор е бил манипулиран, нито пояснения, просто ей по този начин се подписа и за 12 дни си отпътува ", съобщи Жечка Жекова. " Димо Станев умря 12 дни след сложена ваксина " Janssen ", на него не му беше предоставена късата характерност на имунизацията с нейното наличие, само че се довери на науката и медицината. Изпълни своя цивилен дълг, както ни прикани министър-председателят Кирил Петков ", сподели Венцислав Ангелов - Чикагото. Българският лекарски съюз сезира прокуратурата и упорства за незабавни дейности от страна на способените органи по случая. Започнала е и инспекция.

Чигагото е бил задържан и сега казусът се проверява от компететнтбите органи.

Ангелов твърди, че лекарят го е нападнал първи. Обясни, че неговото държание не било провокация. Не отхвърли обаче, че е влезнал в кабинета с шест телефона, с които да снима. Пострадалият доктор обаче отхвърля да е упражнил физическо принуждение. " Попитах ги за какво нямат, според европейските условия, център, който слага имунизация. Защо я няма късата характерност на всички артикули, наречени ваксини, извън на табла, с цел да могат хората да ги четат. След това той към този момент ме удари през телефоните и ми счупи носа. Аз оставих телефоните и тогава към този момент виждате какво се случва. Не го душа. Той продължава да ме постанова, ние тръгваме към вратата, той се спъва и пада, аз го пипвам, продължава да ме постанова. Смъквам го на земята, продължава да ме удря. Аз му споделям да спре. Когато се спря, аз не съм го докосвал. Хванах го за гушата, с цел да спре”, изяснява Ангелов.

Той уточни, че следите от кръв, които се виждат на клипа, са негови: " Моя е кръвта, кръвта е моя”. Ангелов самичък се обадил на полицията. " Дойдоха от сектора в Червена вода, 5 или 6 служителя на реда, които ми взеха персоналната карта. Говориха с доктора, приказваха с здравната сестра, отидохме в кметството - къси пояснения, защото желая да дам съответни пояснения в разследването”, описа той.

Венцислав Ангелов носи прякора Чикагото от началото на демокрацията. В Русе той беше притежател на стриптийз бар с име " Чикаго”. По-късно получава няколко обвинявания за интернационален наркотрафик, излежава и една присъда в България. През 2013 година взема решение да влезе в политиката и се кандидатира за президент, за народен представител и на локалните избори в Русе.

Д-р Ивайло Иванов уточни, че към този момент, по съвет на юриста си, се въздържа да разяснява случая пред камера. Беше безапелационен, че не е удрял никого, а е бил блъскан в стената, когато е поканил Ангелов и съпътстващата го жена да изоставен кабинета му.

Нападението над доктор Ивайло Иванов докара до остра реакция от Българския лекарски съюз. " След съвещание на УС на БЛС излязохме с декларация. Същевременно Национално съдружие на общопрактикуващите лекари също излязоха с решение. Ние ще ангажираме и ще заплатим правната помощ на нашия сътрудник. Всеки един доктор може да разчита на Лекарския съюз, както и на Националното съдружие, които да застанат зад тила му и да окажат всякаква помощ”, съобщи доктор Гергана Николова - общопрактикуващ доктор, член на БЛС.

" Безкрайно сме афектирани, засегнати и шокирани. В 21 век един мъж е свален и душен на пода в мястото, в което той всекидневно оказва помощ и се грижи за болните. Този сътрудник е отишъл самичък в едно село, с цел да се грижи за хората и правейки това на тях не им се постанова да търсят друго далечно лечебно заведение, в което да се лекуват”, сподели още тя.

" Какво споделяме с това на обществото? Дали новозавършилите лекари ще останат да работят в страна, в която доктор може да бъде свален на пода там, където работи? Колко от лекарите ще решат да отидат и да работят в селските здравни служби, където могат да станат жертва на експанзия?”, разяснява лекарката.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР