Видео от разпит на руски войник, заловен от украински бойци,

...
Видео от разпит на руски войник, заловен от украински бойци,
Коментари Харесай

Свидетелствата на заловен руски войник разкриват малтретиране и жестоката реалност на фронтовата линия — видео

Видео от разпит на съветски боец, хванат от украински бойци, разкрива още един път лъжите на Русия пред нейните бойци, главнокомандващ на украинските въоръжени сили Александър Сирски показа в Telegram на 8 февруари.

Руският боец се разпознава като Балиев Шамил Закирович, 35-годишен редови войник от Република Башкортостан, служител като гранатометчик в 4-та мотострелкова дивизия. Бригада.

Прочетете също: Украински командоси сграбчват и завладяват основна съветска позиция в дръзка интервенция на височини – видео

Закирович сподели, че е подписал контракт на 2 ноември 2023 година заради финансови усложнения и предстоящо задно разрастване. Вместо това той беше изпратен на фронта като " пушечно месо ", без да получи обещаното възнаграждение. Той описа в детайли за постоянното малтретиране на редови войници, в това число непрекъснати побои от страна на командването.

Всички бяха държани в боязън и бяха застрашени да бъдат „ прекъснати “, сподели нашественикът. Той е бил очевидец на многочислени случаи на унищожена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР