Видео наблюдението и заснемането на броенето на бюлетините от машинно

...
Видео наблюдението и заснемането на броенето на бюлетините от машинно
Коментари Харесай

Видео наблюдението на изборните резултати ще се прави с мобилни устройства

Видео наблюдението и снимането на броенето на бюлетините от машинно гласоподаване и с хартия, както и попълването на протоколите ще се прави с мобилни устройства. Това с схваща от контракт сред Министерството на електронното ръководство и държавната софтуерна компания " Информационно обслужване ", публикуван до медиите.

Договорът е за доставка на 12 130 мобилни устройства и обезпечаването на програмен продукт, с който да сработи излъчването от тях, както и на система, която да демонстрира видеото на обособена платформа за искащите да гледат консуматори. Вчера (1 март) министърът на електронното ръководство Георги Тодоров разгласи, че страната планува за това

Какво да се обезпечи

В контракта не се показва категорично за какви би трябвало да са мобилните устройства: телефони или таблети, само че съгласно информация на " Дневник " става дума таман за телефони. По неофициални данни страната се стопира на тях, тъй като могат да са налични за късия период до изборите. Такъв не е казусът при камерите, които са били другата обсъждана опция.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР