Видео на мечка, която се опитва да прескочи ограда по

...
Видео на мечка, която се опитва да прескочи ограда по
Коментари Харесай

Мечка щурмува държавна граница, стана хит в интернет

Видео на мечка, която се пробва да прескочи ограда по границата, обикаля обществените мрежи. Мечката " щурмува " оградата на границата сред Литва и Беларус. Изданието tv3.lt оповестява, че този случай в действителност се е случил и го сподели. Литовските граничари потвърдиха, че случаят е станал в Литва, покрай границата с Беларус. Във видеото можете да видите по какъв начин мечката първо се пробва да се изкачи през стената от бодлива тел. Въпреки че животното поставя всички старания, не съумява. След това мечето се пробва да изкопае дупка под оградата. Но и това му деяние е несполучливо.  

Беларус се намира от другата страна на оградата  на Литва и там живеят мечки. Срещат се и в Естония, Латвия, само че доста рядко в Литва. Те идват в последната страна посредством миграция.  

Докато мечките се връщат назад, от време на време не съумяват да преодолеят трудностите. Поради това те търсят други пътища - от време на време през реки. Този случай не е първият на границата. През лятото тези животни бяха видяни се разхождат по границата, написа " Правда ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР