Видео клип, в който новоизлюпеният депутат от Величие подполк. Николай

...
Видео клип, в който новоизлюпеният депутат от Величие подполк. Николай
Коментари Харесай

Николай Марков: Какво толкова е направил Левски?



Видео клип, в който новоизлюпеният народен представител от " Величие " подполк. Николай Марков проучва Левски, стана цялостен анти шлагер в обществените мрежи през последните седмици. В него Марков пита: " Какво толкоз е направил Левски? ".

Ето с какви думи тъкмо подполк. Марков приказва за Апостола: 

" Знаете ли за какво се появява Левски на сцената? Те не са го чествали дори... Левски става народен воин, тъй като би трябвало да имаме народен воин - да се произведат! Кое е нещото, което Левкси... какво толкоз се е опитал да направи Левски...? Левски се е опитал да направи нещо и ние в този момент го веем като флаг във всеки кабинет! "  

Коментарът на Николай Марков е изработен в подкаста на Ивелин Николов. Откъс от неговото присъединяване се разпространява в последните дни из обществените мрежи. Във видеото той омаловажава делото на Левски и на останалите национални герои от времето на Възраждането в България.

" Кой българин е имал национално съзнание преди 145 години да ръководи страна?! Бихте ли ми обяснили? Бащите на нашите възрожденци знаете ли какви са били - въшльовци. Въшльовци ", споделя още подполковникът. 

Марков е някогашен подполковник от НСО, а основател на партия " Величие " е Ивелин Михайлов. Името му нашумя около основаването на " Исторически парк “ край село Неофит Рилски в община Ветрино. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР