Виден социалист направи коментар на случващото се в столичния общински

...
Виден социалист направи коментар на случващото се в столичния общински
Коментари Харесай

Таков, БСП: ПП и ГЕРБ да се разберат за председател на СОС

Виден социалист направи коментар на протичащото се в столичния общински съвет.

След като стана ясно разпределението на силите в Столичния общински съвет ние казахме, че сме подготвени да приказваме с всички политически сили за политики, основани на нашите полезности. С дейностите си, господин Терзиев сподели, че очевидно грешките не са научени. Не се прави по този метод. Той привика водачите на политическите партии, с цел да приказват за бюджета на София и цели. За нас това беше пиар акция. Това съобщи ръководителят на БСП-София в Столичния общински съвет Иван Таков в предаването „ Още от деня ” по Българска национална телевизия.

" За нас беше ясно че нищо няма да произлезе от тях. Заприлича ми на решение на проблеми в сглобката през Столична община. За нас този диалог би трябвало да се води с всички представители на групите в Столична община. Диалогът би трябвало да се води по естествен метод ", акцентира той, написа novini.bg.

" Ние сме предложили наш ръководител. За нас е значимо да се приказва за проблемите на София, които се натрупат. Говори се единствено за ръководител и всички са се фиксирали единствено в господин Борисов Бонев. Подходът не е верен. Ние имаме решение на груповия орган на БСП, че тази кандидатура е неприемлива. Най-лесният метод е да се схванат Продължаваме промяната и ГЕРБ, както са го създали на национално равнище ", изясни Таков.

По думите му градът е заседнал в проблеми, които би трябвало да се гледат незабавно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР