Видели сте цените, инфлацията, горивата, тока. Просто кажете на приятелите

...
Видели сте цените, инфлацията, горивата, тока. Просто кажете на приятелите
Коментари Харесай

Борисов: Разликата между нас и другите е в милиарди

Видели сте цените, инфлацията, горивата, тока. Просто кажете на приятелите и околните си да създадат разликата сред " Промяната " и нас. Тя е в милиарди ". Това съобщи в Монтана водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, предава Труд. И уточни, че единствено от нафтата и бензина са ни взимали левче от джоба. " Паднаха те от власт и горивата паднаха с лев. Около 4-5 милиарда лв. от джоба на българина го източиха през бензиностанциите ", уточни той.

Борисов разкри и тъй като Политическа партия липсват от акцията и не вършат огромни събирания - тъй като хората ще ги питат за цените, инфлацията и други

„ Видяхте ли изявленията на моите хора? Вместо да приказват по нашата стратегия, те изхарчиха цялата сила по някакъв хубав и неотразим човек Шишков “, ядоса се Борисов на говорилите преди него, които нападнаха служебния районен министър. „ Ненамесата на служебното държавно управление в изборите? И то гратис всеки ден. Защо им е на Политическа партия да вземат участие в акция? Те си имат Шишков, Демерджиев, а в това време енергийният, икономическият министър, тия дето извадиха далаверите им от 10-15 дни очи не им се видяха “, уточни водачът на ГЕРБ. И изреди последните медийни участия на министър Шишков, които били безвъзмездни, а от ГЕРБ желали пари за всеки опит да ги обори в ефира.

Хващате ли далаверата на предизборната акция каква е, попита той.

„ Те си имат бухалки - министри служебни бухалки. Ние не водим политическата борба с който би трябвало. Те го приготвиха “, ядосан бе Борисов. И напомни по какъв начин Асен Василев преди обяснявал какъв брой непосредствен е Борисов с президента Румен Радев. Тогава цяла войска от публицисти изпълнила поръчката и обикаляла да пита за казаното от Василев. „ Къде е Асен в този момент? И техните настойници в чужбина схванаха, че са некадърни “, добави водачът на ГЕРБ.

Той даде образец и за неподготвеността на някогашна депутатка от Политическа партия – в тв присъединяване сбъркала името на основния прокурор и го нарекла Сотир Цацаров, прекръстила и някогашната правосъдна министърка от Надежда Йорданова на Надежда Михайлова. И ще ми приказват за правосъдна промяна, възмути се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ е удовлетворен, че във Враца към този момент е имало пазар за производители и кашкавалът от 18 лева бил разпродаден единствено за час. „ Така ще преборим веригите - с кметовете. Пазари, пазари.. Те като го научат хората вторник като знаят, че идва кашкавала, по този начин ще ги оправим откакто страната не желае “, изясни той.

ТЕМА преди 3 часа 846 преди 22 часа 741 преди 1 ден 4830
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР