Видът на Георги Христов шокира феновете му и предизвика вълна

...
Видът на Георги Христов шокира феновете му и предизвика вълна
Коментари Харесай

Фенове питат: Това Георги Христов ли е или Майкъл Джексън?

 Видът на Георги Христов шокира почитателите му и провокира вълна от странни разяснява в обществените мрежи. Преди дни неговата най-близка другарка и колежка Нели Рангелова пусна тяхна обща фотография, на която хапват и пийват в гръцка таверна. На пръв взор всичко във фотоса наподобява обикновено, като изключим външността на артиста, който наподобява като прегоряла филия.

Изпълнителят на " Черно и бяло “ може несмущаемо да бъде комплициран с цветнокож, тъй като тенът му е изключително мрачен.

Близки до звездата издават, че неотдавна той се обсебил от концепцията да наподобява на мулат и търсел всевъзможни способи за потъмняване на кожата. Резултатът в никакъв случай не го удовлетворявал и Жоро към този момент напомнял на ранния Майкъл Джаксън. Афровизията си той постигнал с ежедневни слънчеви бани в морската си вила в Гърция. Тъй като обаче плажуването не било задоволително, с цел да се реализира подобен изумителен резултат, артистът прибягвал и до други средства, написа Ретро.

Освен нечувано скъпи смазки, които ускорявали отделянето на меланин – веществото, което задейства тена, Христов конфигурирал в софийския си дом и солариум. Понеже звездеел и му било под равнището да посещава подобен в някой първокласен салон за хубост, си купил персонална машина. В солариума в къщата си в " Драгалевци “ Жоро събирал загар всеки ден по 10-12 минути, преди да замине за Гърция. От слънцето обаче ситуацията ескалирало и изпълнителят замязал на чернокож. " До края на лятото ще изгори жив “, разясняват негови почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР