Вибратори, месечен цикъл, хонорари и скандали – разбрахме за част

...
Вибратори, месечен цикъл, хонорари и скандали – разбрахме за част
Коментари Харесай

Когато "Ергенът" се окаже гей! Историята, която потресе десетки кандидатки за сърцето му

Вибратори, месечен цикъл, възнаграждения и кавги – разбрахме за част от най-скандалните обстоятелства от международното издание на The Bachelor. Оказва се обаче, че в американската версия ергенът Колтън Ъндърууд, е гей. 

Това заяви персонално той предходната година, а разкритието му изненада някогашните кандидатки в риалити шоуто. Колтън разкри своята половост в предаването " Good morning America " и показа за компликациите, които е изпитал, до момента в който откри същността си. 

Виж още: Вибратори, следене на цикъл и възнаграждения: 7 скандални обстоятелството за фотосите на " Ергенът "

" От доста време тичам от себе си. Мразя се отдавна и съм гей ", сподели Ъндърууд в авансово записано изявление.

30-годишният мъж, който е някогашен професионален футболист,  сподели, че изолацията през миналата година му помогнала да одобри своята половост.

" Очевидно тази година беше доста значима за доста хора и евентуално е предиздвикала доста хора да се погледнат в огледалото и да схванат кои са и от какво са бягали или какво са отлагали в живота си ", сподели той и се извини на девойките от шоуто, които бяха сюрпризирани.

Виж още: Сексапилът срещна стила: Сара Драгулева разпали фантазиите с фото от Истанбул

Ъндърууд показа, че е минал през огромна вътрешна битка, до момента в който одобри себе си. Днес той приказва намерено за своята половост и даже има документален филм в Netflix. В края на февруари той се сгоди за половинката си Джорджан.

Виж още: Като ужилени от оса: Родните звезди с неестествено огромни джуки

В българската версия на шоуто ерген го играе Виктор Стоянов. За него консуматори писаха, че също " бил гей ", само че негови другари бързо го опазиха с безапелационни изказвания, че той несъмнено няма такава полова ориентировка. Самият Виктор имаше дългогодишна връзка с горещата фитнес инструкторка Хриси Парова.

 Изображение: https://www.instagram.com/coltonunderwood/  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР