Вибраторът е един от приятелите на жената. Той може да

...
Вибраторът е един от приятелите на жената. Той може да
Коментари Харесай

4 важни съвета за използването на вибратор

Вибраторът е един от приятелите на дамата. Той може да ѝ достави наслаждение във всеки един миг – най-много, когато наоколо няма подобаващ сътрудник за тази цел. Вибраторът обаче не е предопределен единствено за необвързаните дами. Той може да бъде отлично допълнение към половата игра на двама души. Най-общо казано вибраторът е нещо, което доста дами имат и което употребяват на драго сърце, написа Rozali.com.

Какво ще вършиме със своя вибратор зависи единствено и само от вас. Движенията, темпото и моментите на фамилиарност определяте вие. Само би трябвало да имате поради идващите 4 правила, които са значими при потреблението на вибратор.
Не използвайте лубриканти на силиконова основа
Лубрикантите на силиконова основа могат да бъдат нездравословни за вашия вибратор. Повечето модерни вибратори са направени от силикон, само че в случай че ги съчетаете с лубриканти на силиконова основа, това ще направи техния материал прекомерно мек. По-добре използвайте лубрикант на водна основа или пък заложете на лубрикант на силиконова основа, само че в композиция с презерватив (който да пази вибратора).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР