Viber Plus, платеният абонамент на популярното чат-приложение, вече е достъпна

...
Viber Plus, платеният абонамент на популярното чат-приложение, вече е достъпна
Коментари Харесай

Премиум услугата Viber Plus вече е налична и в България 

Viber Plus, платеният абонамент на известното чат-приложение, към този момент е налична и за българската аудитори, заяви Rakuten Viber. 

Всички общоприети Viber услуги остават безвъзмездни за всички консуматори в България и по света, както е било до момента, само че за 1,99 $ на месец, клиентите на Viber Plus ще получат достъп до куп нови функционалности.

Сред тях е Viber без реклами, смяна на Viber иконата, пряк контакт с центъра за обслужване на клиенти, безкрайно евакуиране на стикери изцяло гратис и още доста бъдещи усъвършенствания, които предстоят.

За в допълнение възстановяване на поверителността и лесната връзка във Viber, към абонамента е включен и незабележим режим. Невидимият режим прибавя още едно равнище на дискретност, като дава опция на потребителя да чете известия, без изпращачът да знае, че са прочетени, или да не разкрива своя онлайн статус, като в същото време може да вижда статуса на другите. Абонатите на Viber Plus ще могат и да четат гласови известия, вместо да ги слушат, когато са на шумно място или желаят да запазят кореспонденцията си дискретна. 

Какво предлага Viber Plus сега:
Без реклами: Използване на Viber без проявление на банер рекламиНевидим режим: Четене на известия и регулиране на онлайн статуса на другите клиенти, без те да знаятНеограничени стикери: Безплатно евакуиране на платени стикер пакетиУникални икони: Промяна на Viber иконата за мобилно или настолно устройство с неповторими икони, като да вземем за пример еднорог, нощна или искряща темаЦентър за обслужване на клиенти: Директен контакт с центъра за обслужване на клиенти когато и да е, единствено с един кликЗначка за верификация: Ексклузивна значка за верифицирани абонатиЧетене на гласови известия: Превръщане на получените гласови известия в текст, поетапно стартиране до цялата публика в страната. 
За да тестват новата услуга, потребителите могат натиснат върху „ Още “ в долния десен ъгъл на приложението. Всички общоприети функционалности, налични преди тази актуализация, в това число текстови известия и позвънявания, остават изцяло безвъзмездни за потребление.

„ Разработваме нови функционалности непрестанно, с цел да създадем Viber още по-интуитивен и потребен за нашите консуматори “, споделя Офир Еял, Главен изпълнителен шеф на Rakuten Viber. „ Viber Plus ще трансформира приложението в едно още по-добро преживяване и ще разреши на клиентите първи да тестват най-новите ни функционалности. Това е единствено началото на Viber Plus. ”

Премиум услугата сега е налична в Чехия, Черна гора, Швейцария, Кувейт, Австралия, Швеция, Австрия, Индия, Италия, Филипините, Мианмар, Виетнам, Съединени американски щати, Англия, Белгия и Франция, като скоро от ден на ден страни ще имат достъп до платения абонамент.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР