ви предлага най-добрата цена за оригинален Microsoft Office 2021 и

...
Коментари Харесай

Новогодишна сделка от Keysfan: Спестете 90% за Windows 10 и Office 2021 Pro! Цени от €6!

ви предлага най-хубавата цена за автентичен Microsoft Office 2021 и операционна система Windows. Купете в този момент най-новия и най-хубавия формален, автентичен Office 2021 Pro единствено за  €25,25 и спестете над 90%. Ако имате няколко компютъра за надграждане или купувате програмен продукт с другари, можете да се сдобиете с пакета Office 2021 Pro за 5 PC единствено за €13,65/PC! След като извършите заплащането, ще получите личен код за активиране и указания за евакуиране по имейл, с цел да започнете да употребявате MS Office незабавно.

Доживотен Microsoft Office 2021 единствено за €13 , 65 !

Ако към момента употребявате по-стара операционна система, компютърът ви става все по-малко предпазен и съчетаем. Можете да отбраните компютъра си от кибер-заплахи, като надградите системата до Windows 11 или Windows 10. В най-ниската цена на Windows 10 е единствено  €6,12/PC! Ако срещнете проблеми по време на инсталирането и потреблението само че софтуера, можете да се свържете с професионалния екип на Keysfan за денонощна техническа поддръжка. Keysfan дава обещание доживотно следпродажбено обслужване!

Вземете автентичен Windows OS от €6 , 12

Всичко за Вашата сватба

Още версии : 62% отстъпка за Office и пакети ( ваучър : BKS62 )

50% отстъпка за други Windows версии ( ваучър : BKS50 )

Keysfan предлага също необятна селекция от, в това число игри от висок клас, антивируси, програмен продукт за видеоредактиране и разнородни други приложения. Можете да се възползвате от невероятни преференциални покупко-продажби за прочут програмен продукт като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни принадлежности

Защо да изберете Keysfan?

Спестете пари: Можете да получите всяка версия на Windows или Office! Освен това ще получите всички най-нови актуализации на софтуера и сигурността от Microsoft.

Законност на лиценза: Изтегляте софтуера непосредствено от формалния уеб страница на Microsoft и по-късно употребявате получения от Keysfan код, с цел да го активирате. Продуктът е 100% автентичен. Лицензите на Keysfan са законни и Keysfan дава гаранция за всеки продаден лиценз.

Денонощна 24/7 поддръжка
Всичко за Вашата сватба
на клиенти:
Когато купите някой от софтуерните пакети на Keysfan, вие имате право на услуги за поддръжка на клиенти, в случай че срещнете проблеми при инсталирането или потреблението на тези пакети. Keysfan обезпечава доживотно следпродажбено обслужване!

Безопасно: Keysfan е безвредна платформа за продажба на програмен продукт. Трябва единствено да купите ключа за активиране на лиценза от Keysfan, по-късно да изтеглите софтуера от формалния уеб страница и да го активирате с получения код. Така че софтуерът, който употребявате, е 100% безвреден и автентичен!

Добра известност: Със своите висококачествени артикули и чудесно следпродажбено обслужване, Keysfan има оценка 4,8 и рейтинг на доверие от 95% в TrustPilot, като е получил повече от 700 действителни отзива от купувачи.

Имейл за връзка :

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg