Входовете и изходите на сградата на турския парламент бяха временно

...
Входовете и изходите на сградата на турския парламент бяха временно
Коментари Харесай

Турският парламент възобнови работата си след терористичната атака

Входовете и изходите на постройката на турския парламент бяха краткотрайно затворени след детонация в центъра на града, като законодателният орган възнамерява да възобнови работа след лятната почивка, заяви вестник Hürriyet, написа.

Ръководителят на турското министерство на вътрешните работи Али Йерликая заяви по-рано за опит за терористична офанзива покрай постройката на министерството в центъра на Анкара, единият терорист се е взривил, другият е обезвреден. При престрелката двама служители на реда са били леко ранени. 

Турският парламент в неделя възнамерява да възобнови работа след лятната почивка и се чака да приказва турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

" След случая входовете и изходите на постройката на Народното събрание бяха краткотрайно затворени заради ограничения за сигурност “, написа изданието.

Според информация, получена от оторизирани източници на турския вестник пред Групово дело " Охрана “ на Министерство на вътрешните работи на Турция са пристигнали двама души с лек автомобил модел " Канго “, сив цвят с номер 38. Едно от лицата е направило нахлуване с дългоцевно оръжие и се е самовзривило. Другото лице е направило опит за нахлуване с дългоцевно оръжие и е обезвредено от дежурните чиновници на защитата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР