Входната врата на къщата, в която е живеел Къро е

...
Входната врата на къщата, в която е живеел Къро е
Коментари Харесай

Cape Times: Входната врата на къщата, в която е живеел Къро е съборена, като че ли през нея е минал тежък автомобил

Входната врата на къщата, в която е живеел Къро е съборена, сякаш през нея е минал тежък автомобил. Според общинския консултант Емил Лангенховен живеещите в квартала са разтърсени от случая. Такова всеобщо ликвидиране " не би трябвало да се случи поради равнището на сигурност в региона ", предава Cape Times.

" Познавам къщата, тъй като съм минавал около нея. Винаги беше затворена и с доста камери. Това бе подозрително за хората от квартала. Оградата е доста висока и никой не знаеше какво се случва вътре. Семейството бе описвано като затворено, което живее с децата си. Сега се оказва човек, търсен от Интерпол. Районът е прочут с високото си равнище на сигурност. Ние имаме съседски патрули, доста други частни уреди за сигурност ", изяснява той.

" Предоставили сме цялата налична информация, която имаме за Красимир Каменов, на българското външно министерство, нямаме право да разясняваме повече по случая ", заявиха от българското посолство в Република Южна Африка, написа 24 часа.

Красимир Каменов-Къро и жена му са били убити в Кейптаун, Република Южна Африка. Убита е и икономката им, има и четвърти мъртвец на мъж. Децата на Красимир Каменов - Къро не са потърпевши по време на покушението против него.

Бизнесменът Красимир Каменов по прякор Къро беше разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи. Каменов се търси по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране.

Той е обвинен в подбудителството на убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов, който беше убит в столичния квартал „ Лозенец “ предходната година.

Любомир Иванов беше разстрелян пред дома си в София на 25 март. Иванов е някогашен началник на " Криминална полиция " в едно от столичните районни ръководства, напуща системата през 2014 година През 2018 година го издирваха с Интерпол като участник в незаконна група за произвеждане и продажба на незаконни цигари.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от скрит план, с присъединяване и на други престъпно проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в скрит план за дискредитиране на висши магистрати и служители на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР