Входната врата на жилището да бъде с повече от един

...
Входната врата на жилището да бъде с повече от един
Коментари Харесай

Внимание! Обирджиите На Жилища Се Активизират По Празниците!

„ Входната врата на жилището да бъде с повече от един заключващ механизъм от друг вид, да не се оставя отключена вратата на жилището даже да сме вътре. Не би трябвало да афишираме на висок глас, че ще напущаме жилището. Практиката демонстрира, че на умел апаш сред две и 10 минути му лишава, с цел да може да отвори един заключващ механизъм. Разбира се, това е обвързвано с предварителна подготовка.

Повече се правят обири на пари и полезности. Затова моят съвет към жителите е - не дръжте в жилището си огромни суми пари или полезности “. „ Прозорците на по-ниските етажи в жилищните блокове, когато проветряваме, не би трябвало да оставяме без контрол отворените прозорци, даже и в зимния интервал, тъй като тогава нашата зоркост е понижена.

Има подобен вид престъпен контингент, които съумяват да се покатерят даже до втория, третия етаж на жилищен блок “, добави той и посъветва още: „ Също по този начин, колкото са потребни обществените мрежи, колкото и да желаеме да се похвалим, че сме пътували ненапълно - персоналното ми мнение, е, че не би следвало да го вършим. С оглед на това, че е допустимо лицата от престъпния контингент също да схванат, че ни няма “.

„ Има го като алтернатива, макар че не е всеобща, тъй като там множеството не си оставяме адресите, само че се случва прочут на познатия да е другар с някой, да добие информация, че в това жилище живеят хора благосъстоятелни и че няма да бъдат в жилището си “, сподели Кидичков във връзка с това дали обществените мрежи в допълнение не насочват крадците. И посочи още какво най-често се краде от жилищата - “забелязваме, че към този момент на първо четене е едрата черна техника. Този вид обири понижават. Повече се правят обири на пари и полезности. Затова моят съвет към жителите е: не дръжте в жилището си огромни суми пари “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР