Входът за юбилейния празник на Етър на 25 април на

...
Входът за юбилейния празник на Етър на 25 април на
Коментари Харесай

Етър пусна свободен вход за юбилея и колекционерски билети

Входът за юбилейния празник на Етър на 25 април на стадион „ Ивайло “ е свободен и всички фенове ще могат да се насладят на богатата стратегия за 100-годишнината на „ виолетовите “, оповестиха от клуба.

Етър обаче пуска в продажба колекционерски юбилейни билети. Те са на цена 10 лева и са за всички, които желаят да подкрепят клуба и да допринесат за юбилея! Билетите ще могат да се купуват в четвъртък от 14:30 ч. във почитател магазина, както и на касите на стадиона. Те се продават към този момент и в мрежата на Eventim.

Етър пусна в продажба и серия от продукти, свързани с вековния празник на клуба. Сред тях са юбилейна значка, която е единствено в лимитиран тираж от 100 броя, шалове, възпоменателни флагчета, други значки, шапки, чаши, химикали, запалки, стикери. Всички продукти почитателите могат да открият във почитател магазина, който ще бъде отворен от четвъртък в 14:30 ч.

Заради идния празник е въведена краткотрайна организация на придвижването. В четвъртък от 15 ч. ще бъде освободен паркингът пред стадиона и ще бъде затворена за придвижване ул. „ Тодор Балина “, както и ул. „ Славянска “ от пресечката с ул. „ Филип Тотю “ до пресечката с ул. „ Тодор Балина “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР