Вход свободен ще бъде пуснат за официалното откриване на зала

...
Вход свободен ще бъде пуснат за официалното откриване на зала
Коментари Харесай

Пускат свободен вход за откриването на Арена Бургас в четвъртък

Вход свободен ще бъде пуснат за формалното разкриване на зала „ Арена Бургас “. Новото спортно украшение на България ще одобри първо събитие този четвъртък, 18 май. Това ще се случи с баскетболен мач – мач №3 от полуфиналната серия на Националната баскетболна лига сред Черноморец и Рилски състезател. Той е плануван за 19:00 ч.

Час по-рано ще се състои и откриващата гала, в която ще вземат участие министърът на младежта и спорта Весела Лечева и кметът на Бургас Димитър Николов.

Всеки клиент ще получи на някой от трите пункта на входа на оборудването безвъзмезден билет с указано място за сядане, показват от ММС. За да се избегне скупчване и очакване, вратите на залата ще бъдат отворени два часа преди началото на откриването, т.е. в 16 часа.

 Снимка: ММС

„ Призоваваме посетителите да извършват инструкциите, които ще им бъдат дадени при входа на залата и да сядат на посочените им места в позволените браншове “, се гласи в известие на ММС.

 Снимка: ММС

Зала “Apeнa Бypгac ” е на пет равнища. Тя е единствената в страната, която дава отговор на всички условия, позволяващи семейството на европейско и международно състезание по лека атлетика на закрито. Освен всички лекоатлетически дисциплини, в нея ще могат да се практикуват xaндбaл, бacĸeтбoл, бoйни cпopтoвe, вoлeйбoл, художествена гимнастика и доста дp. Съоръжението включва 3 тpeниpoвъчни зaли, тpиeтaжeн пapĸинг, както и спомагателни обслужващи пространства.

 

Етикети: Арена БургасзалаМинистерство на младежта и спортаоткриванеРилски спортистЧерноморец

Свързани изявления

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР