Вход свободен: Безплатна ледена пързалка за децата в София. Всички

...
Вход свободен: Безплатна ледена пързалка за децата в София. Всички
Коментари Харесай

Вход свободен: Безплатна ледена пързалка за децата в София


Вход свободен: Безплатна ледена пързалка за децата в София. Всички под 18 години ще могат да карат кънки без пари в парк „ Възраждане “. Това оповестиха от Столична община, само че допълват, че обаче допълват, че потреблението на кънки и инструктор се заплаща.

Ледената пързалка работи от началото на декември 2023 година Тя е част от състезателен комплекс „ Възраждане “ на повърхност от към 24 000 кв. м, където са ситуирани четири стадиони за минифутбол с изкуствена трева, три стадиони за тенис на корт, игрище за баскетбол, покрита площадка за тенис на маса с осем тенис маси и други

Пързалката предлага и чудесни благоприятни условия за начално образование на деца и начинаещи в спортове като хокей на лед, фигурно пързаляне и други.

През 2024 година София е оповестена за „ Световна столица на спорта “ от Асоциацията на европейските градове и столици на спорта.

Ледената пързалка в парк „ Възраждане “ е част от оборудванията на открития многофункционален състезателен комплекс на „ Спортна София “. За феновете на карането на кънки от всички възрастови групи ледената пързалка предлага прелестни условия за пързаляне, в открита паркова среда, както и чудесни благоприятни условия за начално образование на деца и начинаещи в спортове като хокей на лед, фигурно пързаляне и други.
Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР