Вгражда нова функционалност в пакета си от облачни приложенияOracle добавя

...
Вгражда нова функционалност в пакета си от облачни приложенияOracle добавя
Коментари Харесай

Oracle ще управлява финансите с изкуствен интелект

Вгражда нова функционалност в пакета си от облачни приложения

Oracle прибавя изкуствен интелект във финансовия си програмен продукт

Нови бизнес приложения на Oracle употребяват изкуствен интелект за ръководство на финансите, оповестиха от американския разработчик на корпоративен програмен продукт.

Oracle Adaptive Intelligent Applications за ERP ще помогне на фирмите да автоматизират транзакции, да усъвършенстват бизнес процеси и да разширят опциите на съществуващите приложения, включително системи за ръководство на финансите, покупките, ефективноста, поръчките и производството в облачтия пакет ERP Cloud Suite.

Благодарение на Adaptive Intelligent Applications, финансовият отдел на един огромен ритейлър получава опция да събира първична информация за снабдители от рода на история на покупките, комисионни, отстъпки, кредитен рейтинг и така нататък
още по тематиката
Според Oracle, сходна функционалност ще помогне на фирмите да решат с кои снабдители да работят по-активно и с кои да прекратят връзки, с цел да реализиран оптималната спестовност на средства.

Приложенията Oracle Adaptive Intelligent Applications към този момент са вградени в съществуващите облачни решения Oracle Cloud Applications, прецизират от софтуерната корпорация.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР