Вградената, изскачаща уеб камера поддържа Windows HelloPhilips 243B9H предоставя 24-инчов

...
Вградената, изскачаща уеб камера поддържа Windows HelloPhilips 243B9H предоставя 24-инчов
Коментари Харесай

Philips B Line 243B9H – монитор с повишена сигурност

Вградената, изскачаща уеб камера поддържа Windows Hello

Philips 243B9H дава 24-инчов IPS екран с резолюция Full HD
(снимка: MMD-Monitors & Displays Holding)

Нов модел от серията Philips Monitors B Line е планиран особено за потребностите на експерти, които търсят улеснение и сигурност. 243B9H дава 24-инчов екран с резолюция FullHD и редица функционалности за удобна работа и сигурност.

Philips 243B9H идва с порт USB-C, което значи, че единствено един кабел може да обезпечава зареждане и видео сигнал до екрана и по този начин да спомогне за нареждане на работното място. Тънкият, съразмерен USB-C конектор поддържа супер скорости на трансфер, както и интелигентно ръководство на зареждането: сигналът до екрана и обменът на данни се реализират по USB-C (в различен режим DisplayPort), а зареждането и зареждането на лаптопа  (USB Power Delivery) е с мощ до 65W.

Тези функционалности вършат Philips 243B9H доста елементарен за приложимост. Мониторът предлага и други вградени благоприятни условия, които да подкрепят експертите и да поддържат бюрата им чисти и подредени, като вградените стерео представители и сигурна уеб камера.

243B9H е планиран за разнообразни бизнес сюжети. Вградената, изскачаща уеб камера с поддръжка на Windows Hello предлага усъвършенствана сигурност против хакване от вида „ camfecting ”, без потребност от спомагателни аксесоари. Практична и дискретна, камерата може елементарно да бъде напъхана назад в корпуса и извадена при идващия видео диалог.

Наличието на USB-C разрешава единствено един кабел да обезпечава зареждане и видео сигнал до екрана
(снимка: MMD-Monitors & Displays Holding)

Нещо повече, уеб камерата е снабдена с усъвършенствани датчици Windows Hello за лицево различаване, които разрешават на потребителите да се логнат с биометрия (или PIN), което прави процеса по-бърз и сигурен. И домашните консуматори, и експертите, работещи с чувствителни данни (или търсещи повече конфиденциалност), ще оценят тази спомагателната сигурност.

Philips 243B9H включва значими технологии за облекчение на всяка болежка, породена от продължителни работни сесии пред монитора. Неговият IPS панел дава извънредно необятни ъгли на видимост от 178/178 градуса, което прави допустимо наблюдаването от съвсем всякаква позиция. Моделът разполага и с Flicker-free технология, Low Blue режим и режим за елементарно четене, които се грижат за понижаване на напрежението в очите.

SmartErgoBase обезпечава ергономичен комфорт и ръководство на кабелите
(снимка: MMD-Monitors & Displays Holding)

Постоянното качество на зрителното прекарване е допълнено от стойката SmartErgoBase, която обезпечава ергономичен комфорт и ръководство на кабелите. Височината на равнището на главата, завъртането, наклоняването и обръщането разрешават на потребителите да нареждат монитора, с цел да получат оптимален комфорт и да облекчат физическото напрежение от дългия работен ден.

Philips 243B9H към този момент е разполагаем на българския пазар ва целесъобразна последна цена от 544 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР