Вград Вязма, Смоленска област, се срути Панинският надлез, в момент

...
Вград Вязма, Смоленска област, се срути Панинският надлез, в момент
Коментари Харесай

В Русия се срина основен мост към Беларус

Вград Вязма, Смоленска област, се срути Панинският надлез, в миг в който по него са минавали камиони и леки коли.

Един човек е умрял, петима са ранени, предава ТАСС. Движението на влаковете в сектора е спряно. Оттам минава главният транспортен кулоар сред Русия и Беларус.

За сриването на надлеза е формирано наказателно произвеждане.

Главното ръководство на съветското Министерство на изключителните обстановки за района разгласи, че сигнал за случая е подаден в 16:32 московско време.

Надлезът се е срутил върху железопътните релси, които са развалени. По време на случая на мястото не е имало влакове, само че на моста е имало коли и камиони.

От Областната дирекция на съветското Министерство на изключителните обстановки оповестиха, че е умряла дамата, която е била в кола. Шофьорът на камион е в тежко положение.

Централната районна болница на Вяземск заяви, че общо шестима души са ранени, четирима от тях са приети в болница. Двама са на амбулаторно лекуване, измежду които и дете.



По обновена информация от Главна дирекция на Министерството на изключителните обстановки броят на приетите в болница в лечебни заведения е повишен на петима, един от тях - водачът на камиона, е в тежко положение.

На мястото на случая са изпратени четири възстановителни влака за почистване на релсите, а в " Руски железници " е основан действен щаб. Над 130 души са взели участие в отстраняването на следствията от сриването.

Следствената дирекция за Смоленска област образува наказателно дело по обстоятелството на изключителното състояние. Около 8,8 хиляди души останаха без газ поради сриването на надлеза.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР