ВезниВ определен момент е необходимо да се смириш и да

...
ВезниВ определен момент е необходимо да се смириш и да
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Везни, Скорпион и Стрелец за месец МАЙ

Везни

В избран миг е належащо да се смириш и да простиш. Вече не е нужно да поемате цялото това задължение от проблеми и помнете, че постоянно имате опция да бъдете свободни. Отхвърлете всеки боязън и подозрение и просто, живейте като че ли е последният ви ден! Светът е на път да бъде прелестен, тъй че просто би трябвало да се освободите и да получите благословиите си с отворени прегръдки.

Скорпион

Въпреки че сте толкоз привикнали да вдигате „ защитата си “ е за най - дребното затруднение, Вселената ви подтиква да бъдете по - смели. Дори когато се пробвате да се скриете зад отбраната си, вашето скрито нежно сърце ще проникне! Не е извънредно да покажете възприятията си, в действителност се отваряте за повече достоверност и повече благоприятни условия. Спрете да се потискате и просто бъдете себе си!

Стрелец

Ако сте се чувствали неспокойни и копнеете за нещо огромно, започнете да следвате желанията си! Ако сте над раснали сегашната си среда, освободете се и започнете да приемате смяната. Светът се трансформира и моментите не са предопределени да продължат постоянно. Затова се възползвайте от това време, с цел да преследвате мечтаните си цели!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР