ВЕЗНИЕнергията на Марс ще залее Везните през цялата 2022. През

...
ВЕЗНИЕнергията на Марс ще залее Везните през цялата 2022. През
Коментари Харесай

Добрите и трудните месеци през 2022 за всяка зодия - Част 2

ВЕЗНИ
Енергията на Марс ще залее Везните през цялата 2022. През април ще се радвате на триумфи от дългата си и упорита работа през последните месеци. Най-после ще намерите храброст да вземете значими решения за живота си, които отлагате от дълго време. Астролозите поучават да бъдете спестовни с финансите си, тъй като през април ще имате опция за спомагателни приходи. Неблагоприятни разбърквания на небесните тела ще доведат до проблеми в бизнеса и финансите през август . Близък до вас човек ще ви изостави в този интервал. Астролозите поучават: не се отчайвайте, намерете време за размисъл и медитация. Помислете трезво и последователно ще се убедите, че всичко, което ви се случва, е за положително.

СКОРПИОН
Юпитер и Сатурн ще ви донесат доста удобни благоприятни условия през май. Ще се радвате на триумфи във всички сфери: в работата, финансите, персоналните взаимоотношения и най-много ще усещате убеденост и мощ в себе си. За страдание слънчевият юли няма да ви донесе по този начин мечтаното благополучие. Ако си мечтаете да срещнете романтика и обич, юли няма да е вашият месец. Обвързаните Скорпиони ще претърпят напрежение във връзката си. Това не е най-подходящият месец да оферирате брак или да изразите възприятията си пред някого. 
Ето каква ще е ориста ви за идната година съгласно деня от седмицата, в който сте родени
Всяка планета ръководи собствен личен ден от седмицата. Знаейки в кой ден от седмицата сте родени, можете да разберете каква кармична з...
Прочети повече
СТРЕЛЕЦ
Като цяло 2022 ще е доста великодушна към вас, изключително месец юли. Ще изпитвате благополучие, задоволство от постигнатото, за което сте работили първата половина на годината. Планетите са на ваша страна през юли, възползвайте се оптимално. Рискувайте самоуверено, впуснете се в завършения, няма да съжалявате. Октомври ще е много комплициран и замайващ за вас. Няма да ви донесе трайни разочарования, по-скоро вие ще сте комплицирани и неуверени. Ще се чудите непрекъснато какво решение да вземете. Бъдете по-уверени и не отдавайте огромно значение на дребни решения, които няма да се отразят на бъдещето ви.

КОЗИРОГ
Силното наличие на Сатурн през цялата 2022 ще способства за положителната карма. Ще се радвате на триумфи през февруари , които са резултат от упоритата ви работа. В края на февруари Марс ще бъде на ваша страна и ще спечелите всички борби, най-много на любовния фронт. С каквото и да се захванете през февруари, ще е успешно- Възползвайте се оптимално! Материализмът ви няма да е на ваша страна през ноември . Внимавайте със спестяванията си. Ще желаете да извършите огромни вложения, само че ноември не е подобаващ за това. Ако желаете да се радвате на финансови триумфи през 2023, в този момент изчаквайте и не харчете ненужно.

ВОДОЛЕЙ
Април ще е оптимален за Водолей за техните връзки. През април ще си отговорите на всички въпроси и ще разсеете всевъзможни подозрения, свързани с колегата си. Обвързаните от вас ще се радват на любовта на колегата си, която става все по-силна с времето. Двойките ще се преоткриват и ще вършат от ден на ден неща дружно. Октомври ще докара до някои разочарования в работата и бизнеса ви. Най-доброто, което може да извършите, е просто да изчакате по-добри времена. 

РИБИ
Щастливият ве месец за 2022 е юни . Очаквайте триумфи най-много в работата. Имате благоприятни условия за професионална реализация, нови шансове за  издигане. Не ги пропускайте. Юни ще е сполучлив за нови вложения, да вземем за пример акции. Октомври ще е сложният ви интервал. Може да загубите всичко, което сте спечелили. Бъдете внимателни както в работата, по този начин и в връзките с близки хора. 

Източник: астролог Гушагра Гупта
оповестено в AstroTalk/Online Astrology на 23 ноември 2021 
Кои зодии ще бъдат галеници на ориста през новата година
Изпълнена с провокации и вяра, неприятна или добра, 2021 година е към своя край и вероятно се чудите какво ви е приготвила новата 2...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР