Везни Везните ще се чувстват отлично днес. Те ще предпочетат

...
Везни Везните ще се чувстват отлично днес. Те ще предпочетат
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за 27 май

Везни
Везните ще се усещат чудесно през днешния ден. Те ще предпочетат да прекарат по-голямата част от деня си в компанията на изцяло непознати хора. Звездите ги поучават да не разкриват кой знае какъв брой детайлности за персоналния си живот.
Скорпион
Скорпионите през днешния ден ще са отдадени на работата си и няма да им остава време, което да отделят за най-любимите си хора. Възможно е да се почувстват напрегнати и да им липсва тласък. Не е за предпочитане да се отхвърлят от започнатото.

 Съвет за всяка зодия за 25 май (Част 2) Съвет за всяка зодия за 25 май (Част 2)
Везни Везните през днешния ден ще са надалеч от вкъщи и ще усещат празнина в сърцата си. Напоследък не се усещат изключително щастливи и е време за пром...
Стрелец
Много е евентуално през днешния ден представителите на зодията да сменят работното си място. Важно е, преди да вземат каквото и да е било решение, деликатно да го обмислят. Денят не е подобаващ за пътувания отвън страната.
Козирог
Козирозите ще имат прочувствен и уморителен ден. Не е изключено през днешния ден някои от представителите на зодията да спасят човешки живот. Възможни са парични загуби. Избягвайте да инвестирате огромни суми пари.
Водолей
 Съвет за всяка зодия за 27 май (Част 1) Съвет за всяка зодия за 27 май (Част 1)
Овен Днес представителите на зодия Овен ще се усещат много отегчени от протичащото се в живота им. Не е изключено да не помнят за проб...
Водолеите ще се усещат комплицирани през днешния ден. Ще им се наложи да избират и този избор няма да е по никакъв начин елементарен. Звездите ги поучават да послушат сърцето си и да пренебрегват гласа на разсъдъка. Възможни са срещи с родственици.

Риби
Рибите ще тъгуват през днешния ден. Ще им липсва наличието на по-възрастни членове от фамилията. Не е изключено в четвъртък да вземат участие в спор с сътрудници. Колкото по-дипломатично се държат, толкоз по-добре за тях самите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР