Везни Везните ще се чувства емоционално нестабилни днес. Те няма

...
Везни Везните ще се чувства емоционално нестабилни днес. Те няма
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 27 май

Везни
Везните ще се усеща прочувствено нестабилни през днешния ден. Те няма да се схващат с половинките си и това стартира все по-силно да ги тревожи. Много е евентуално да решат да стартират изначало с нов човек.
Скорпион
Денят на Скорпионите ще бъде трогателен и паметен. Много е евентуално представителите на зодията да решат да сключат цивилен брак. Възможни са пререкания с половинката, които скоро ще бъдат забравени.

 Зодиите, които най-бързо превъзмогват любовната тъга Зодиите, които най-бързо превъзмогват любовната тъга
Любовната тъга не съумява да пречупи 4 зодии. Те демонстрират воля и съумяват бързо да се съвземат след раздялата. Тези знаци не страдат дълго...
Стрелец
Стрелците няма да се усещат удобно до половинките си през днешния ден. Те ще изпитват ревнивост и аргументи за това не липсват. Не е изключено през днешния ден да предпочетат да останат уединено със себе си. Възможно е да решат да флиртуват на работното си място.
Козирог
Козирозите ги чака изненада в четвъртък. Не е изключено да получат сантиментално предложение за брак. Звездите им предсказват един топъл и съразмерен ден, изпълнен с обич. Възможно е в четвъртък да се почувстват същински обичани.
Водолей
 Дневен любовен хороскоп за 27 май (Част 1) Дневен любовен хороскоп за 27 май (Част 1)
Овен Днес Овните ще прекарат огромна част от времето си със своите половинки. Ще се усещат обичани и ще бъдат ухажвани. Много е вероя...
Водолеите не се усещат добре в любовта. От известно време насам те изпитват незаинтересованост към половинките си и се чудят по кое време в действителност да сложат край. Възможно е през днешния ден или някой от идващите дни да схванат, че ще стават родители и това изрично да промени проектите им.

Риби
Денят на Рибите ще бъде относително спокоен. Те са избрали половинките си за компания през по-голямата част от времето си. Не е изключено през днешния ден да се опитат да трансформират нещата, които ги нервират. Не е изключено да не съумеят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР