Везни Везните обикновено не обичат да лъжат. Ако на първи

...
Везни Везните обикновено не обичат да лъжат. Ако на първи
Коментари Харесай

За какво най-често лъже всяка от ЗОДИИТЕ на 1 април ?

Везни
Везните нормално не обичат да лъжат. Ако на първи април въпреки всичко решат да се пошегуват, то няма да е такава неистина, която да ви направи кой знае какво усещане. Много е евентуално даже да не се изненадате от техния номер.
Скорпион
Изобретателни до мозъка на костите си, Скорпионите постоянно знаят по какъв начин да ви изиграят. Те са изкусни в това и го вършат професионално. В положение са да наемат транспортни средства, да позвънят тук и там и да подреден подобен спектакъл, че самите вие ще се почудите какво се случва.

Стрелец
Стрелците нормално послъгват за нещо малко и нищожно. Много е евентуално да ви се обадят и да кажат, че са пред входната ви врата, а в действителност никакви да ги няма. Разбира се, тази неистина бива разкрита секунди по-късно.
Козирог
Козирозите не обичат да лъжат. Те не са най-идейните хора. Имат бърз разум и умеят да проучват протичащото се, само че пък им липсва креативност.
Водолей
Водолеите са толкоз артистични, че даже не е за поверие. По-цветна персона от Водолея няма. Той постоянно знае по какъв начин да ви усмихне с шегите си. Никога не прекалява и в случай че усети, че ситуацията става напечено, смъква маската.
 За какво най-често лъже всяка от ЗОДИИТЕ на 1 април (Част 1)? За какво най-често лъже всяка от ЗОДИИТЕ на 1 април (Част 1)?
Първи април е ден за смешки и занимания. Хората вземат решение да спогодят някой и различен номер на свои познати, сътрудници, другари и родственици. Разб...

Риби
Рибите са толкоз добродушни, че даже не им се отдава да лъжат. Ако въпреки всичко решат да го създадат, постоянно се провалят.
Забавлявайте се и не забравяйте да си скроите някой и различен номер, който да усмихне деня ви и да ви зареди с позитивна сила!


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР