ВЕЗНИ Ако има хора, около които винаги се чувствате в

...
ВЕЗНИ Ако има хора, около които винаги се чувствате в
Коментари Харесай

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 25-29 ОКТОМВРИ

ВЕЗНИ

Ако има хора, към които постоянно се чувствате в прочувствено сигурност и подкрепяни, тогава те са тези, към които би трябвало да прекарвате времето си през днешния ден. Запазете комплицираните или объркващи обстановки за различен ден, когато ще бъдете по-склонни да откриете този баланс и компромис, който търсите. Ще имате потребност от доста поддръжка през тази седмица.


 Какви ПРОМЕНИ ще настъпят в живота на всяка ЗОДИЯ до края на 2021 – ва Какви ПРОМЕНИ ще настъпят в живота на всяка ЗОДИЯ до края на 2021 – ва
Краят на годината е прекомерно близо. Все още обаче не е късно животите ни да се трансформират в една радикално друга посока. Няма по какъв начин да сме с...

КОЗИРОГ

Спрете да се самонаказвате поради решения или избор, които сте създали преди този момент. Това също по този начин значи схващане, несъмнено, че ще извършите нещата по друг метод в този момент, само че това е единствено тъй като сте имали прекарвания, които сте създали, което ви разрешава да имате тази вероятност.

Опитайте се да методите към всичко, изключително себе си, с коренно приемане. Приемете, че сте създали всичко всичко допустимо по отношение на качествата ви в този миг, само че и да си позволите свободата да се движите по друг метод в бъдеще. Днес в действителност има риск да бъде по-тъмен ден за Вас.

РАК
 Кой е най-големият боязън на всяка ЗОДИЯ? Кой е най-големият боязън на всяка ЗОДИЯ?
Страхът е изцяло естествено човешко положение. Ако някой ви каже, че е смел и не съществува нищо, което може да провокира подоб...

Днес внимавайте за тази пренебрежителна сила от ваша страна към тези, които могат да изразят угриженост или да се грижат за това по какъв начин сте.

Разпознайте, че с цел да стартират хората да се усилят, с цел да ви оказват помощ, би трябвало да отворите да говорите за това, което в действителност се случва. Не можем да се преструваме, че сме добре, само че към момента се чудим за какво никой не стъпва към нас, с цел да ни помогне. Дайте си късмет да бъдете уязвими през днешния ден и да отворите прочувствените порти, които се отключват.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР