Вейпингът е станал типично британски като пиенето на чай и

...
Вейпингът е станал типично британски като пиенето на чай и
Коментари Харесай

Докторът споделя какво се случва с тялото ви, ако спрете да пиете - започва само след 30 минути

Вейпингът е станал типично английски като пиенето на чай и реденето на опашки - с милиони, пристрастени към никотина с плодов усет.

Само в Обединеното кралство се счита, че удивителните 4,5 милиона възрастни употребяват електронни цигари всекидневно или понякога, до момента в който вейпингът измежду под 18-годишна възраст е разказан като „ зараза “ от здравни специалисти. Първоначално предопределени да оказват помощ на пушачите да се откажат от общоприетите цигари, вейповете към този момент станаха известни сами по себе си, като мнозина употребяват устройствата, макар че не са пушили преди този момент.

Точно като естествените цигари, вейповете са мощно пристрастяващи и могат да бъдат необикновено огромни мъчно се отхвърля. Но ето какво ще се случи, в случай че оставите своята боровинка Lost Mary вечно.

Д-р Алка Пател има 25 години здравна процедура като общопрактикуващ доктор и е известна още като доктора по здравни хакитации. Говорейки извънредно с Mirror, специалистът разрушава измененията в тялото ни след отка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР