Ветровете от България носели в Турция не само студено време,

...
Ветровете от България носели в Турция не само студено време,
Коментари Харесай

Турското МВР: Ветрове от България носят семена канабис

Ветровете от България носели в Турция освен студено време, само че и семена канабис, които по-късно израствали в пограничните региони на Одрин и Къркларели. Това твърди експерт от турското министерство на вътрешните работи, представен от турски медии. Йомер Улу, началник на отдела за събиране на разследващи данни и дейности за битка с контрабандата, съобщи, че не локалните хора в региона засяват канабиса, оповестява dir.bg.

" Семената на индийския коноп идват с вятъра от България и израстват по границата, а нашите жители, като подават сигнал, способстват за унищожаването му. През 2016 година унищожихме 82 милиона насаждения канабис ", сподели Улу, представен от електронното издание Актиф хабер.

Експертът уточни опиатите като най-голямата опасност, ориентирана против Турция, през последните години. По думите му тази опасност идва от разнообразни страни според от типа на опиатите.

Така да вземем за пример, опиумът и хероинът в Турция идват от Афганистан, екстазито - от Белгия и Холандия, каптагонът - от Полша, Белгия и Холандия, метамфетамините - от Чехия, Словакия, Полша и Иран, синтетичните опиати - от Китай и страните от Европейски Съюз, а хашишът - от Мароко и Ливан.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР