Ветовски полицаи са спасили живота на бебе на 6 дена,

...
Ветовски полицаи са спасили живота на бебе на 6 дена,
Коментари Харесай

Ветовски полицаи спасиха 6-дневно бебе, спряло да диша

Ветовски служители на реда са избавили живота на бебе на 6 дни , което е спряло да диша, предава

Около 09:00 часа на 6 септември полицейските чиновници правили по график обход за надзор на пътното придвижване по основен път I-2, когато в региона на км. 37+000 м. /до разклона за с. Сваленик/ са забелязали, че до платното горят сухи треви и шубраци .

Полицаите са алармирали неотложно в дежурния действен център на ОДМВР-Русе и са изчакали на безвредно разстояние в региона. На място са пристигнали чиновници от РДПБЗН-Разград и са почнали дейности по потушаване на пожара.

В това време до полицейските чиновници е спрял лек автомобил „ Пежо “ с разградска регистрация. От колата слезли лидерът и жена с бебе на ръце, които били очевидно обезпокоени и изплашени. Станало ясно, че фамилията е от Исперих и пътуват с детето си, родено преди 6 дни .

Родителите обяснили на униформените, че бебето е спряло да диша и помолили за помощ . Полицаите докладвали неотложно в дежурния център на регионалната дирекция за случая и със служебния автомобил транспортирали по най-бързия метод бебето и майка му в ЦСМП-Ветово , където след направените медицински операции дишането на детето е било възобновено .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР